Mecklenburg-Vorpommern trekt aan met uitgestrektheid en ongerepte natuur. De witte zandstranden van de Oostzeekust, de eilanden voor de kust en de meer dan 1000 binnenmeren trekken op magische wijze vakantiegangers aan. Veel water, weinig mensen – als u op zoek bent naar rust, bent u in Mecklenburg-Vorpommern aan het juiste adres. Alleen in de zomer kan het erg druk worden op de stranden van de Oostzee.

Badplaats Warnemünde De schepen tussen de steigers, het 150 meter brede zandstrand en de boulevard met de eerbiedwaardige vuurtoren – het voormalige vissersdorp aan de Warnow is allang een populaire vakantiebestemming aan de Baltische kust geworden. Meestal een garantie voor een onbezorgde zomervakantie. Maar de zomer van 2020 stond in het teken van de coronapandemie. Check-in moderator Lukas Stege wilde weten hoe bezoekers en lokale bewoners omgaan met de gewijzigde omstandigheden.

Het Oostzee-eiland Rügen is een van de plaatsen met de meeste zonuren in Duitsland. Naast de stranden heeft het grootste eiland van Duitsland ook de steile kust met de beroemde krijtrotsen en het UNESCO-werelderfgoed Jasmund National Park.

Categorieën: Uncategorized

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *