Schiphol, 10 juli 2020 – Vrijdagavond omstreeks negen uur kwamen de eerste berichten van trekkers die over de parallelweg van de Kruisweg (N196) reden.

De marechaussee en de politie waren met meerdere eenheden ter plaatse om de secundaire toegangswegen naar Schiphol af te sluiten om zo te voorkomen dat het boerenprotest op Schiphol centrum zou komen.

De Boeren lieten zich echter niet voor één gat vangen en een aantal trekkers zijn via de A4 naar Schiphol gereden. vanaf de afrit werden de trekkers weer begeleid naar de inmiddels ingerichte verzamelplaats op de Logistic HUB gelegen aan de Kruisweg (N196). Na overleg met de Koninklijke marechaussee en de politie hebben de boeren een statement kunnen maken waarin werd gesproken over het stikstof / CO2 en PFAS probleem.

Categorieën: Uncategorized

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *